Skûtsje huren

Op Skûtsjehuren.nl kunt u niet alleen terecht voor een onvergetelijke dagtocht maar ook voor een weekendtocht. Wij verzorgen graag voor u een zeiltocht over de Friese meren samen met uw vrienden, familie, collega’s of studiegenoten. Het hele seizoen bieden wij op maat gemaakte arrangementen aan voor zowel kleine als grote groepen en zijn er meerdere Skûtsjes tegelijkertijd inzetbaar om iedereen een dag vol vaarplezier te bezorgen. In overleg met de schipper bepaalt u de route die u over de fraaie meren, vaarten en door de sfeervolle dorpen van Friesland voert.

Naast dat er van de Friese omgeving kan worden genoten wordt er een actieve houding van de gasten verwacht om de wind goed in de zeilen te houden en te zorgen voor een behouden thuiskomst. Niet alleen komt deze samenwerking de teamgeest ten goede maar het zorgt ook voor een goede sfeer aan boord op onze Skûtsjes.

De thuishaven van Skûtsjehuren.nl is Sneek. Dit is een ideaal startpunt voor uw zeiltocht met één van onze Skûtsjes in Friesland. In overleg is het mogelijk om aansluitend aan de zeiltocht over de Friese meren aan boord te overnachten, zodat er onbezorgd van de vele gezellige restaurants en het uitgaansleven in Sneek kan worden genoten.

Dagtocht met een Skûtsje 

Het uitje start zodra je aan bood komt!

Boek op Skutsjehuren.nl een authentieke Skûtsje en zeil mee over de mooie Friese wateren. Help zelf actief mee en geniet daarnaast van een heerlijke lunch op een eilandje of bij één van de knusse Friese restaurantjes. De dag wordt uiteraard traditioneel afgesloten met een schipperbitter.

Na het zeilen nog niet genoeg gezien van Friesland? Breng dan een bezoek aan de Weduwe Joustra brouwerij of fierljep je een weg over de Friese slootjes.

Voor prijzen klikt u hier 

Meerdaagse tochten 

Op zoek naar een actief maar ook ontspannen weekendje weg in eigen land? Met onze authentieke Skûtsjes van Skutsjehuren.nl kan je er op uit. Huur de boot met of zonder schipper en maak er een onvergetelijke en ontspannen reis van door de Friese wateren of vaar door naar de Waddeneilanden. Het is natuurlijk ook mogelijk om op de Skûtsjes te overnachten zodat er onbezorgd genoten kan worden van de restaurantjes en de kroegen in Friesland.

Voor prijzen klikt u hier